Nový dokument Majestic odhaluje diplomatické vztahy USA s mimozemšťany

Dne 14. června (2017) byl zveřejněn nový uniklý dokument Majestic-12, který popisuje celou řadu setkání mimozemšťanů s lidstvem. Tento dokument obsahuje tvrzení, že průkopnické rádiové vysílání Nikoly Tesly do vesmíru na konci 19. století upozornilo na existenci lidstva vzdálené mimozemšťany, což vedlo k jejich cestování na naši planetu, a že později v roce 1954 zbudoval prezident Eisenhower s těmito navštěvujícími mimozemšťany naplno diplomatické vztahy.

Tento 47-stránkový dokument je v současné době přezkoumáván řadou výzkumných pracovníků zabývajících se jeho autenticitou, avšak předběžným závěrem vypracovaným zkušeným badatelem Stantonem Friedmanem je, že tu není žádný důkaz o jeho padělání - podle Heather Wade, moderátorky z rozhlasové show Midnight in the Desert (tj. Půlnoc v poušti).

Heather Wade odbržela tyto dokumenty z jakéhosi důvěryhodného zdroje včera večer. Okamžitě zařídila, aby se na tyto dokumenty podíval Stanton Friedman, který řekl: ‚Nikdy jsem nic takového neviděl, toto je nová informace o MJ12.‘ Stanton Friedman bude pokračovat ve zkoumání těchto dokumentů z hlediska jejich pravosti, ale v této chvíli nemůžeme nalézt žádné důkazy o padělání.

Stejně tak dr. Robert Wood, další přední výzkumník dokumentů Majestic, se rovněž podělil o svůj předběžný názor v e-mailu, tedy že „Razítka, značky, styl, obsah, jména“ vypadají opravdově.

Tyto dokumenty byly Wadeové poslány nějakým anonymním informátorským zdrojem a ona jejich existenci odhalila během svého vysílání při show 14. června (2017), spolu s dalšími podrobnostmi týkajícími se původu dokumentů. Wade ujišťuje, že tento informátor je jí znám a že se jedná o spolehlivý zdroj, nicméně nehodlá uveřejnit totožnost této osoby.

Lindě Moulton Howe na Earthfiles.com byla poskytnuta dodatečná informace, že ve skutečnosti existují dva zdroje, z nichž oba jsou armádní zaměstnanci v důchodu. Wadeová plánuje rozhovor s Howeovou a ještě s dalšími badateli UFO, aby pomohli zjistit legitimitu dokumentu a jeho hodnotu.

V mezidobí vyzývám čtenáře, aby si pro sebe přečetli tento dokument, který Wade volně zpřístupnila na svých webových stránkách (http://midnightinthedesert.com/exclusive-ultra-top-secret-assessment-situation-statement-position-ufos/).

To, co následuje, je popis klíčových bodů z tohoto dokumentu a jejich význam. Rozsáhlá analýza tohoto dokumentu bude k dispozici ve druhé části této sérii dvou článků.

Podle titulní strany je dokument jakousi „předběžnou informací“ vytvořenou 8. ledna 1989 úřadem kontrarozvědky Obranné zpravodajské agentury (DIA). Celý název tohoto informačního balíčku je „Vyhodnocení situace/Prohlášení o postavení neidentifikovaných létajících objektů“, a je určen kanceláři prezidenta.

«

mj_briefing_1989_str_2 PŘÍSNĚ TAJNÉ; PODLÉHAJÍCÍ UTAJENÍ; NEVYTVÁŘEJTE KOPIE

«

Informační důstojník je popisován jako „MJ-1“, kterým byl - na základě obdobných příkladů z historie - úřadující ředitel CIA.

«

mj_briefing_1989_prelim_briefing_only Žádné šíření ani odtajňování; PŘÍSNĚ TAJNÉ; Věc: předběžné jednání operace Majestic-12; 8. ledna 1989; úředník: MJ-1.

«

Tímto ředitelem CIA v období roku 1989 byl William Webster, který sloužil jako ředitel od 26. května 1987 do 31. srpna 1991. Již předtím byl ředitelem FBI - od 23. února 1978, než byl šéfem CIA za prezidenta Reagana. Příspěvek o něm na Wikipedii zmiňuje, že je jedinou osobou vůbec, která kdy vykonávala obě tyto pozice.

Tento informační dokument mluví o čtyřech skupinách mimozemských návštěvníků, které jsou uvedeny na seznamu ve smyslu že jsou důležité pro naši planetu, a uvádí se zde, zda jsou přátelští či nikoli:

Existují čtyři základní typy EBE, potvrzené do této doby. A jsou zde uvedeny v sestupném pořadí - dle jejich vlivu na naši planetu.

A. Pozemsky vypadající humanoidé. Existuje několik variant, více či méně podobných nám. Většina z nich jsou přátelští a tvoří i majoritu našich kontaktů s EBE. Většina z nich má vysokou úroveň psychických schopností a všichni používají vědu a inženýrství pokročilého charakteru.

B. Malí humanoidé či „Šediváci“. Šediváci, nazývaní takto podle tónu jejich kůže, kterou má většina tohoto druhu, jsou jakýmsi druhem parazita. Neliší se od mravenců dělníků anebo včel dělnic… Jsou většinou pod psychickou kontrolou pozemsky vypadajících humanoidů, kteří je vychovávají jako domácí zvířata (anebo nějaký druh otroka). V případě že jsou Šediváci pod kontrolou někoho dobrotivého, jsou neškodní.

C. Nehumanoidní EBE. Existují v několika třídách a pocházejí ze světů, kde morfologie dominantního postavení měla jiný evoluční směr. Mnozí z nich jsou nebezpeční, a to nikoli kvůli organizovaným nepřátelským úmyslům, nýbrž protože takoví tvorové nepovažují lidský život za nedotknutelný… Zatím byl kontakt minimální, jednalo se pouze o hrstku nešťastných setkání.

D. Transmorfní entity (entity schopné proměny, metamorfózy). Ze všech forem EBE, které až dosud Operace Majestic studovala, jsou tyto nejobtížněji pochopitelné a také vůbec nejhůře popsatelné. V podstatě takové entity nejsou „bytostmi“ ani „stvořeními“… existují totiž v nějakém rozměru, dimenzi či rovině, které jaksi nejsou v našem prostoru anebo čase. Nepoužívají zařízení, ani necestují vesmírem… V podstatě se tyto entity skládají z čistých energií mysli. … Prý (podle jiných EBE) jsou schopni přebírat na sebe jakoukoli fyzickou formu, do které „channelují“ (přenesou) svou energii… jako hmotu.

Jak naznačuje výše uvedený popis, většina mimozemského působení je vyobrazována jako přátelská, zejména pak co se týče lidsky vypadajících entit. Toto působení se zapojilo do řady nikoli nepřátelských interakcí s lidstvem, jaké se datují nazpět až k průkopnickému rádiovému a energetickému vysílání Nikoly Tesly na konci 19. století. Tento informační dokument pokračuje:

V roce 1899 se jugoslávský vědec v oboru elektro, Nikola Tesla, který nejvíce proslul zavedením střídavého proudu na přenos elektrické energie a díky laboratornímu přístroji pojmenovanému po něm (Teslova cívka), pustil do řady výzkumů, které učinily z onoho století století létajících talířů. Tesla dlouho předkládal, že je možné přímo vysílat čisté energie elektřiny na dálku bez ztráty energie a bez drátů. V roce 1899 a s … vládní a soukromou vědeckou podporou si Tesla zvolil místo blízko Colorado Springs v Coloradu, aby provedl masivní a nikdy neopakovaný experiment..... Jednalo se o Teslův úmysl soustředit vlastní magnetické pole Země a použít Zemi jako obrovský vysílač, který vysílá signály do kosmu - ve snaze kontaktovat toho, kdo by tam žil. Tesla neměl tušení, že onen specifický typ síly, který vygeneroval, procházel vesmírem a způsoboval velkou spoušť na území mnoha světelných let.

Aniž by si to uvědomoval, toto Teslovo použití magnetického pole Země k přímému rádiovému přenosu do vesmíru vytvořilo narušující energetickou zbraň - v podstatě ve světě první zbraň pálící energii (tj. Directed Energy Weapon), ovšem v planetárním měřítku! Účinek tohoto konání byl analogický jako u vývoje pohonu Warp (- pohon Warp je fiktivní technologie vesmírných lodí v univerzu Star Trek; vyvinut pro cestování nadsvětelnou rychlostí; vesmírné civilizace se dělí na předwarpové a warpové - pozn. překl.) ve fiktivním seriálu Star Trek, a lidstvo se ocitlo poprvé zobrazeno na galaktickém radaru.

Tento informační dokument popisuje, co se stalo v důsledku Teslových experimentů:

Na jeho vysílání se snažila reagovat mimozemská inteligence (tj. EI - extraterrestrial intelligence), a to ve formě binárního kódu, který oni běžně používají pro komunikaci na dlouhé vzdálenosti (očividně tyto energie působí na dálku okamžitě a nejsou omezeny rychlostí světla), a požádali jej, aby vysílat přestal. Ovšem Tesla neměl žádnou možnost této zprávě, kterou dostal z vesmíru zpět, porozumět. Naštěstí hněv místních obyvatel (sousedů) kvůli vedlejším efektům jeho výzkumu jej donutil experimenty v Colorado Springs vypnout ještě ten samý rok, kdy s nimi začal.

Podstatné je, že tento informační dokument uznává, že komunikace byla okamžitá, a že rychlost světla není žádným absolutním limitem, přinejmenším pro tento druh komunikace, již tito mimozemšťané používají.

Podle tohoto informačního dokumentu to byly Teslovy experimenty, co zásadním způsobem vedlo ke věku létajících talířů - a to v důsledku onoho silného účinku jeho přenosů energie, které využívaly magnetického pole Země:

Tohle byl skutečný začátek takzvaného „věku létajícího talíře“ v naší době. Protože se stalo zřejmým, že naši lidé jsou na pokraji exploze technického pokroku, EI (mimozemská inteligence) se rozhodla pro dlouhodobý program pečlivě vypočítaného a zdánlivě náhodného kontaktu - s případným cílem pozvednout naše vědomí ohledně našeho místa v galaktické komunitě. S příchodem atomového věku byl tento program zintenzivněn tak, aby zahrnul případný diplomatický kontakt s mnoha pozemskými vládami. Pro svůj nízký psychologický dopad na lidskou rasu byl vybrán i stejný přístup ve smyslu zinscenovaného zdánlivě „náhodného“ kontaktu. Toto byla situace v případě Spojených států amerických (co se týče spisů Roswell a Aztec v Novém Mexiku - či tohoto informačního dokumentu).

Tento informační dokument zmiňuje slavné zřícení UFO v Roswellu z roku 1947 a mechanismus národní bezpečnosti, který byl vyvinut k jeho prozkoumání, a zachování systému utajení. Zatímco zřícení v Roswellu je známé dobře, další popisovaný případ v tomto dokumentu dobře znám není.

Existovalo jakési „kontrolované přistání“ létajícího talíře 25. března 1948 v Aztecu v Novém Mexiku, které onen informační dokument popisuje takto:

„Toto kontrolované (řízené) přistání se odehrálo v malém pouštním kaňonu na soukromých pastvinách jednoho místního rančera… asi 19,6 km severovýchodně od Aztecu v Novém Mexiku. O této lodi se udává, že měřila přes 30 m v průměru. Uvnitř horní kabiny.. tým našel těla dvou (2) malých humanoidů asi 122 cm vysokých, uvězněných v sedačkách jako jsou sedadla v kokpitu… Tito mimozemšťané byli mrtví.“  

Tento informační dokument uváděl, že mimozemšťané zemřeli kvůli proniknutí atmosféry, způsobenému nárazem na čelo nedalekého útesu. Zpráva pak popisuje objev kryogenních tubusů s lidsky vypadajícími těly na nižší úrovni, z nichž čtyři byla úspěšně resuscitována:

Bližší pohled na tyto utěsněné tubusy, které vypadaly jako dveře sušičky na prádlo v nějaké prádelně, odhalil, že jde o složitou formu chladícího systému. Dva byly prázdné a dalších dvanáct obsahovalo těla toho, co vypadalo jako dospělí lidští jedinci, malé děti, jakož i kojenci - všichni byli zmrzlí, jako kdyby měli být zachováni jako exempláře.... Nakonec byl lékařský tým schopen jednoho dospělého, pozemsky vyhlížejícího mužského humanoida resuscitovat, a ještě tři (3) pozemsky vypadající kojence, všechny kolem šesti (6) měsíců věku: dva chlapci a jedno děvče. Zbytek kojenců a ještě jeden malý OBE se šedou kůží a velkou hlavou zahynuli.

Onen dospělý přeživší - podle tohoto informačního dokumentu - vypadal lidsky, ale byl to jasně mimozemšťan, který - přestože vypadal lidsky - vykazoval fyziologické rozdíly, což zahrnovalo fakt, že měl dvoje játra. Dokument popisuje, jak přeživší dospělý mimozemšťan začal diplomatická jednání:

Po urychlené telekonferenci s prezidentem Trumanem bylo tomuto návštěvníkovi vysvětleno, že nejsou-li jeho záměry nepřátelské a bude-li spolupracovat na výměně informací, bude mu udělen diplomatický status a brzy bude navrácen ke svému vlastnímu druhu, pokud se bude moci učinit dohoda. S tímto ochotně souhlasil, za předpokladu, že nebude požádán, aby prozrazoval jakákoli vědecká tajemství, která by mohla změnit průběh našeho přirozeného kulturního vývoje.

workshop_banner_2017 Skrytá historie Antarktidy a Vývoj tajných vesmírných programů - workshop dr. Michaela Sally - 24. července 2017, Las Vegas

«

To, co přichází dál, jsou podrobnosti ročních diplomatických výměn mezi tímto mimozemským návštěvníkem a Trumanovou administrativou - předtím, než byl navrácen ke svému lidu:

Celkově vzato, tento EBE z Aztecu žil v naší ochranné vazbě v komplexu Los Alamos téměř rok, od konce dubna 1948 – do března 1949. Poté byl udržován v odloučení ve svém soukromém konspiračním bytě, zřízeném vojenskou zpravodajskou službou … přičemž během této doby se setkal s prezidentem, dalšími z vrcholné vlády a armádními činiteli, dříve než byl vrácen ke svým lidem v srpnu 1949. Poskytl vědcům a armádním vyšetřovatelům mnoho, většinou netechnických informací o své civilizaci a jejich motivace, proč jsou na Zemi; celkem bylo pořízeno 683 stran zápisu ze záznamu této konverzace.

Tento informační dokument pokračuje a vysvětluje, jak technologie poskytnutá autoritám armády USA byla mimozemšťany zřejmě rovněž předána Sovětskému svazu:

Tento EBE nespatřoval velkou škodu v tom, že nám dovolil ponechat si zbytky jeho kosmické lodi ke studiu, protože cítil, že naše chápání této záležitosti se bude vyvíjet pouze postupně. Naznačil, že jeho lidé by „pravděpodobně museli shodit jeden další za podobných podmínek v místech Sovětského svazu – jen kvůli rovnováze věcí, jež má být udržována“ a „Uvítáme, že se tím budete zabývat s nějakou vyšší autoritou, kterou najdete, - a jež bude ochotná vás vyslechnout, pokud s tímto nesouhlasíte....“

V roce 1948 Spojené státy a Svaz sovětských socialistických republik byly ve světě jedinými známými jadernými velmocemi a byli to vůdci dvou nejmocnějších politických bloků, takže dávalo smysl, proč jim bylo specificky pomoženo v tomto směru. Avšak tím nejpřekvapivějším je, co tito mimozemšťané řekli o oněch mimozemských kojencích:

Vědeckému týmu bylo řečeno, že tito kojenci vyhlížející jako lidé byli vlastně určeni pro náš svět - a že oni uvítají, když se jich ujmeme. Dne 21. srpna 1949 byl EBE z Aztecu vrácen svému druhu při setkání na místě jihozápadně od letecké základny Kirtland, … a byla učiněna dohoda pro budoucí setkání na stejném místě za účelem otevření diplomatických vztahů.

V rámci tohoto darování tří lidsky vyhlížejících mimozemských dětí představitelům USA bylo zřejmé, že úmyslem bylo, aby tito mimozemšťané byli vychováni v lidské společnosti a v budoucnu pomohli zbudovat přátelské vztahy mezi našimi dvěma světy. Stejná věc se pravděpodobně stala i v SSSR. V roce 1989, kdy byl tento informační dokument připravován, by byly tyto mimozemské děti dospělé ve věku 40+ let.

Existovaly tu v USA či SSSR nějaké mimozemské děti, a staly se určitým faktorem při konci studené války?

V roce 1954 se tento informační dokument odkazuje na prezidenta Eisenhowera, který cestoval na leteckou základnu Kirtland, kde zbudoval plné diplomatické vztahy s lidsky vypadajícími mimozemšťany:

Předcházející diplomatickou smlouvu vypracoval ředitel operace Majestic-12 a společný výbor mimozemských návštěvníků i zástupců diplomatického sboru USA, a to jako prohlášení o záměru. Byla ratifikována a podepsána na letecké základně Kirtland … 18. července 1954 prezidentem Dwightem D. Eisenhowerem a jistým jedincem jakožto zástupcem těchto EBEnů.

Jak bylo zmíněno dříve, ověřování tohoto informačního dokumentu právě pouze začalo, avšak doposud odborníci neshledali žádné známky podvodu.

william_h._webster_2016 Bývalý ředitel FBI/CIA William Webster na fotografii z roku 2016

«

Váha významu tohoto dokumentu je zvláště mimořádná z důvodu, že v něm je jmenována řada vyšších důstojníků. Pokud byl William Webster „MJ-1“ v době tohoto dokumentu, pak by to bylo velmi důležité.

V současné době je předsedou Poradní rady pro vnitřní bezpečnost (Homeland Security Advisory Council), a nachází se v pozici možnosti oficiálně prohlásit pravost tohoto informačního dokumentu.

Pokud Webster potvrdí anebo naznačí jeho legitimitu a/nebo své přímé napojení, bude to mít silný vliv ve věci vyhlídek na oficiální zveřejnění.

Ve druhé části této série dvou článků poskytnu exopolitickou analýzu obsahu tohoto údajného dokumentu MJ-12, jak jej porovnávat s informacemi odhalenými řadou svědků tajného vesmírného programu - a jeho potenciální dopad na světové události.

© Michael E. Salla, Ph.D. - 16. června 2017

«

Překlad druhého dílu této dvojsérie článků ZDE.

Překlad: Karel Rašín - 20. června 2017; dokorekce: Dana Rašínová

Více zde:

http://exopolitics.org/majestic-document-reveals-us-diplomatic-relations-with-extraterrestrials/

«

Více také zde:

https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2534&category=Science

http://midnightinthedesert.com/exclusive-ultra-top-secret-assessment-situation-statement-position-ufos/

https://www.exopolitika.cz/novy-dokument-majestic-potvrzuje-pravdivost-historickeho-bestselleru-o-ufo/4590

«


Všimněte si!

Doplňující poznámka redakce Exopolitika.cz pod čarou:

Některé informace z tohoto nově se vyskytnuvšího informačního dokumentu jsou V PŘÍMÉM ROZPORU s informacemi udávanými abychom tak řekli „tradičním informátorem“ Miltonem Williamem Cooperem z USA. V češtině vyšla cca v roce 1993 zhuštěná verze jeho názorů jako brožura s názvem „Mimozemšťané v pozadí vlády USA - odtajnění instituce MJ 12“, kde Cooper uvádí v kapitole Úvod na straně 5 a 6 následující:

„Na náhorní plošině v blízkosti Azteku v Novém Mexiku byla 13. února 1948 nalezena jedna cizí loď. Další byla nalezena 25. března 1948 v Hart Canyon v blízkosti Azteku, rovněž v Novém Mexiku. Měřila v průměru 33 metrů. Z lodi bylo vyproštěno asi 17 mrtvých mimozemských lidí. Avšak daleko významnější bylo nalezení a odhalení částí lidských těl pozemšťanů v těchto vesmírných lodích. Sklíčenost se brzy zmocnila všech, kdo o tom věděli.

Z uzavíracího kódu ‚Tajné‘ se stal kód ‚Přísně tajné‘. Síť utajovaných opatření, hustší než dřívější, nazvaná ‚Manhattan-Project‘, se o tyto události rozšířila. V následujících létech se měly tyto případy stát nejpřísněji střeženými v dějinách světa.

V prosinci 1947 bylo v Americe vytvořeno pod krycím názvem ‚Project Sign‘ zvláštní oddělení, sestavené ze špičkových vědců, které mělo tento fenomen zkoumat. Z ‚Project Sign‘ se stal v prosinci 1948Project Grudge‘ (Projekt zášť).“      

Tradiční informátor M. W. Cooper, který byl nakonec zastřelen, také v tomto textu pochybuje o osobě Stantona Friedmana:

„Je Friedman skutečně tak neznalý situace? Nejsem si jist. Byl členem skupiny Moore, Schandera a celé výzkumné skupiny a oni to byli, kdo uvedli do chodu nouzový plán MJ 12.

V dokumentech, do kterých jsem mohl nahlédnout v letech 1970 až 1973, jsou jména osob, které by mohly infomovat veřejnost o nouzovém plánu MJ 12, protože byly dobře známé a těšily se veřejnému uznání. Jsou to mj. Bruce Macabee, Stanton Friedman a William Moore.

Nevím, zda byli skutečně najati. Třebaže však následující události nepotvrzují účast Bruce Macabee, jednání Stantona Friedmana a Williama Mooreho je nanejvýše podezřelé.“ (citace M. W. Cooper; Mimozemšťané v pozadí vlády USA; cca 1993, STAR, kapitola Nebezpečné působení negativních mimozemšťanů, str. 38 a 39)