Chemtrails: operace INDIGO SKYFOLD - výpověď dvou svědků sprejování oblohy

Kromě svědectví pilota, potvrzujícího tajnou operaci Indigo Skyfold, tedy rozprašování chemtrails, přichází další pracovnice letectva USA, která se vrhla do boje proti chemtrails a globálním geoinženýrským operacím. Pojďme tedy nejprve ke Kristen.

Kristen Meghan promluvila o chemtrails před pár lety, ale nikdo ji moc neposlouchal.

Mnoha médiím poskytla rozhovor, který dodává novou perspektivu trvajícímu sporu, obklopujícímu geoinženýrské metody – známé jako chemtrails. Kristen Meghan strávila devět let v aktivní službě v americkém letectvu na bio-enviromentálním inženýrství. Jako součást jejích povinností bylo prověřování chemikálií, a když slyšela o konspiraci chemtrails, chtěla dokázat, že se všichni mýlí. Ale stal se opak. Vyšetřování Meghan dovedlo k úvaze, že jsme „sprejováni“. Zaplatila za to vysokou cenu, když tvrdí, že jí armáda vyhrožovala, že ji zamkne a odvede její dceru, pokud nepřestane...

„Ve snaze to odhalit mně to změnilo život,“ říká Meghan. „Začala jsem si všímat velkého množství chemických látek v systému, které nenesly jméno výrobce ani nebyly svázány s budovou – což byl normální protokol.”

Našla tajné chemikálie v jednom hangáru a vyloučila veškeré možnosti, že byly pro jiné použití.

chem 3 Uvnitř letadla

Dále Meghan začala odebírat chemické vzorky. Viděla, že stejné chemikálie uskladněné v přísně tajném hangáru byly také ve vodě, vzduchu a v půdě na různých místech. Ohromné množství nalezených znečišťujících látek nebylo možné vysvětlit přirozeně. Tak jak se tam dostaly?

Meghan, která s touto informací vyšla na veřejnost již v roce 2012, říká, že geoinženýrství slouží motivu honby za ziskem. Na základě měnícího se počasí a ničení pozemského přírodního ekosystému nás korporační oligarchové ujišťují, že jsme na nich zcela závislí. Rozsáhlé zemědělství, výrobci balené vody, semena od Monsanta; všem z těchto průmyslů se daří, když je příroda ohrožena. Jinými slovy Meghan se domnívá, že geoinženýrství krmí kapitalistickou mašinérii.

Její bezprostřední zpráva není něčím, co může normální rozumná společnost ignorovat.

Zde je video v angličtině přednášky Kristen Meghan – informátorky geoinženýrství:

Avšak kreativita těchto lidí (korporací) jak překrucovat dokonce i své vlastní pozice a fakta, to je vyjádřením jejich rostoucího zoufalství. Dokonce by vám tvrdili, že jsou s vámi.

Bitva proti chemickým a biologickým ZBRANÍM ve všech jejich formách – chemtrails, vakcíny a GMO (geneticky upravené organismy) je bitvou lidstva.

Je to naše bitva proti čistému zlu, které nyní zastává důležité pozice moci. Doufáme, že se objeví více takových zasvěcenců a otevřeně promluví o těchto zlověstných operacích.

(Více o vakcínách a jejich rizicích od české vědecké pracovnice zde: http://www.rizikaockovani.cz/

Více o GMO zde - aneb občanská iniciativa v praxi:

http://www.vsetkoogmo.sk/index.php/item/114-tucet-najvacsich-lzi-propagandy-v-prospech-gmo-vsetkych-12-lzi

http://www.greenpeace.org/czech/cz/news/prvn-evropska-ob-anska-inicia/

http://www.hnutiduha.cz/publikace/zakon-o-gmo-obcanska-prava

http://arnika.org/soubory/dokumenty/pro-spotrebitele/zdrava_planeta/ke_stazeni/potraviny_prezentace_MC.pdf )

-

Statečný pilot chemtrails odhaluje program globálního geoinženýrství

Vojenský pilot udělal krok vpřed a úplně veřejně odhalil nezákonný a mimořádně ničivý program chemtrails. To, co následuje na videu, je pravdivý příběh o odvážném pilotovi, který vybočil z řad svých vrstevníků roznášejících chemtrails. Přitom riskoval svůj život a život své rodiny. Mějte na paměti, že chemtrails jsou vypouštěny 24 hodin denně po celém světě s hroznými následky.

Video zde:

https://www.youtube.com/watch?v=lZaD-H_j3pU

Pro ty nezasvěcené do způsobů atmosférického inženýrství, chemtrails jsou ale jen jednou geoinženýrskou technikou, která se systematicky používá ve vojenském letectví USA.

Bez ohledu na to, jaké jsou uvedené důvody těm, kteří létají s tryskami chemtrails, bylo jim vždy řečeno jejich nadřízenými, že tento trvající jev nezákonného, atmosféru měnícího programu, je řízen v zájmu národní bezpečnosti.

Můžete si všimnout, že národní bezpečnost má nepoctivé zájmy, jelikož celý záměr stojící za geoinženýrstvím je jak nebezpečně zavádějící, tak klamný a falešný. Bezhlavé, plošné a systematické postřiky toxických aerosolů po celé obloze na světě nemohou mít nic společného s „národní bezpečností". Ti, kteří uvěří takové směšné představě, měli buď očividně vymytý mozek, anebo byli podplaceni, aby věřili takovému absurdnímu a nesmyslnému programu.

To je přesně důvod, proč je toto bezprecedentní odhalení tak důležité. Nikdy předtím se nikdo přímo nepodílel na pilotování letadel chemtrails, aby s tím šel dokonce na veřejnost.

chem 4

Protože to poskytuje celosvětové anti-geoinženýrské zájmové skupině cíl, jak zasáhnout uvnitř svých vlastních národů a vlád. Jak by mohli být nadevším vládní činitelé a političtí vůdci na všech úrovních – federální, státní, územní, městské – tak bezradní ohledně programu aerosolového sprejování, které se odehrává přímo nad jejich hlavami?

I. Chemtrails běžně proměňují teplé slunečné dny do chladných zamračených dní. Nikomu se nelíbí, aby mu někdo ukradl slunečné dny po pár hodinách sprejování. Den po dni zatažené oblohy - to hluboce změnilo místní prostředí, které mělo tradičně jasnou oblohu. Je tu někdo, kdo dává přednost vlhkým zamračeným dnům před slunečnými? Jistěže lidé na Floridě a Kalifornii chtějí svou zábavu na slunci! Tak to chce zbytek USA.

II. Chemtrails obsahují směs toxických chemikálií jako jsou soli barya, oxid hlinitý, stroncium, rtuť mezi mnoha dalšími, které nakonec končí padající k Zemi. Směsice toxinů z chemtrails nevyhnutelně zanechává zbytky na zemědělských polích a lesech, jezerech a rybnících, na loukách a zahradách. Jak se dají případně zastavit škodlivé chemikálie před vstupem do něčího domu a automobilu, kancelářské budovy či nákupního centra? Kdo chce vařit toxickou břečku chemtrails, padající nám každý den na hlavy?

Geoinženýrství se jednoznačně ukázalo jako velmi škodlivé pro lidské zdraví a širší planetární prostředí.

Následující informace byla obdržena od bratrance aktivního pilota, který létá s chemtrails a pracuje uvnitř. Operace je pilotům známa a letecké posádky ji nazývají stejně – Indigo Skyfold.

Pilotům je řečeno, aby létali specifické trasy, zatímco satelity kontrolují rozptylování. Piloti občas provádějí korekce kurzu a provádějí přistání a vzlety. Posádky navigace a údržby neustále rotují a tráví na jedné dané základně pouze 18 měsíců, aby drželi piloty a jejich rodiny stranou od možnosti udělat si přátele a skončit tím, že by něco vyzradili. Také se střídají mezi dnem a nocí – jedna základna pro denní let, druhá pro noční. Každá základna čítá okruh o 400 km a každá letka, peruť letadel zastává tři státy nebo dokonce větší pás oceánu.

Je jim řečeno, aby dělali svou práci a „Drželi hubu a krok!“ Jejich nadřízení jim říkají, že je to otázka národní bezpečnosti a cituji:

Bez těchto letů by mohly naše nepřátelské nejnovější technologické zbraně války snadno proniknout americkým vzdušným prostorem dle libosti. Věnovali jsme se a zavázali udržet naše spojence v bezpečí před stejnými hrozbami z oblohy, takže jsme rozšířili náruč ochrany těm zemím, které podporují naše úsilí. Nepřátelské národy také budují atmosférické štíty, zatímco se zároveň snaží zkoumat nedostatky v našich stále se vyvíjejících vzdušných a kosmických technologiích.“

Pro mě to zní jako prohlášení PR. Myslím, že tento pilot buďto věří tomu, co mu bylo řečeno, nebo se jednoduše snaží přikrášlit jejich projekt genocidy. Zde je další dopis (8. prosinec 2014) od pilota chemtrails:

Nejprve bych chtěl říci, že nesouhlasím s přiřazením na tento úkol, ale může to voják dělat? Několik z nás uvažovalo o prolomení hranic a jít občas mimo kasárny. My jsme nuceni věci tajit, když přijde na získání úpřímné odpovědi o tom, co jsou to skutečně ty postřiky. Kdyby měli zjistit, že my nebo naše rodiny jsou aktivně informovány o takzvaném termínu „chemtrails“, pak by bylo automaticky a rychle přijato disciplinární řízení.

HAARP a radar jsou další dva nepovolené subjekty ke zkoumání. Dokud se nebudou naše děti učit o těchto věcech na základní škole, nemůžeme sami vzdělávat své děti skrze žádný veřejný vzdělávací systém. Já bych úmyslně nenechával sprejovat své děti ani rodinu, ale jak jistě víte, asi tak 80% těchto pilotů nemá rodinu ani děti.

Takzvaní „Indigo piloti“ jsou vybíráni z nevyšších pozic v armádě, námořnictvu a pobřežních hlídek. Mnozí z těchto pilotů jsou „otrlí vůči lidstvu“ a mohlo by je méně zajímat zabíjení nechtěných aspektů anebo rozpouštějících se/mizejících aspektů Ameriky a světa. Přísahám vám, že většina těchto pilotů jsou jako stroje, nazývám je „Tanker Terminators” (kontejneroví Terminátoři).

Neměl bych vám to říkat, ale téměř jedna třetina všech těchto letů je organizována z malých, bezejmenných ostrovů, kde se nově stavějí základny rychlostí tak 8 základen za rok. Na těchto velmi vzdálených ostrovech existují paprsky HAARP jakéhokoli možného dizajnu a v mnoha řadách/množstvích, obklopujíce tyto ostrovy uvnitř hlubin samotného oceánu. Námořnictvo vyvinulo sofistikované podvodní stavební technologie, které umožňují plně nezávislým ponorkovým robotům uplout velké vzdálenosti a dokonce vyrábět součástky pro tyto masivní podvodní řady (paprsků), když postupují po otevřeném mořském dně.

Pokaždé, když jste slyšeli o vojenském cvičení na moři, jsou tam v podstatě, aby poskytli podporu a doplnění zásob své armádě podvodních robotických posluhovačů. Je to možná jeden vodní robot na letadlo a brzy jich bude dvojnásobek. Nikdy je nebudete moci nalézt v Google Earth, žádný z nich. Nenajdete nic jiného než příležitostné chyby při rozmazání některých ostrovních základen nebo propašované snímky podvodních řad, protože žádná z těchto zařízení vyspělé technologie není možné zachytit. Oni dokonce malují falešné mraky nad některými z našich ostrovních instalací, aby udrželi zvědavé oči odvrácené.

Tyto fotky mi ukázali přátelé z civilu. To je důvod, proč o nich vím. Zcela chápu vaši obavu o bezpečnost lidstva a je to bod obratuJe nám ukazováno video - při našem tréninku - katastrofické destrukce naší vlasti velmi sofistikovanými zbraněmi, pak je řečeno, že toto budou důsledky, pokud nepoletíme.

Naše úsilí při budování atmosférického zbraňového štítu jsou jedinými misemi svého druhu na světě. Jsme placeni za své služby více než kterýkoli jiný pilot, více než vojenští piloti Air Force One, kteří vydělávají tolik nebo ještě více a jsou drženi v utajení, v tajném světě pro jejich ochranu. Říkají nám, že tajemství je naše ochrana a že nemáme poslouchat veřejnou rétoriku.

Všichni víme o kybernetickém programu flash-point (bod vzplanutí?) či FP- 03, jak je to známo v komunitě veteránů. Tento program je sekvencí pro sebedestrukci, která může být aktivována na dálku z jakéhokoli místa, vodní hladiny, podvodní základny, jakož i z jakékoli vzdušné mobilní jednotky. Tento signál je zakódován pomocí tří satelitů a nemůže být zrušen ani zablokován. V daném okamžiku byste mohli mít tak 15 vteřin, abyste se usmířili se svým bohem. Říkají nám, že FP existuje proto, aby udržoval letadla mimo náhodný výpadek v silně obydlených oblastech. Mohou na dálku odpálit naše letadla nad bezpečnou zónou, ale někde vzadu v naší mysli, našich myslích, jsme si jisti, že tohle je zabezpečující program proti selhání, aby držel piloty od toho, aby se neobraceli na veřejnost, soukromé občany nebo na civilní autority.

Už jste viděli nějakého člena posádky přežít havárie, které se odehrály? Každé letadlo, které kleslo, bylo úplně zničeno… jsem si jist, že z dobrých důvodů. Riskujeme své životy více než jednou, pokaždé, když letíme, zvláště během nočních letů. Nařizují nám létat níže a níže. Cítíme se jako obrovské „Dark Force Empire (Galaktické impérium z Hvězdných válek - pozn. překl.)” práškovacích letadel a víme, že jednou v noci Bubba anebo Billy Joel na nás budou střílet svými dlouhými zbraněmi, až budeme poprašovat jejich konání za svitu měsíce nebo až přeletíme nad ilegální úrodou od Mary Jane.

Vím na sto procent, že na některá letadla se střílelo a následně nato byla sestřelena většinou Rusy, Číňany a Korejci, ale média o těchto událostech nikdy nepřinesou reportáž, protože jim není dovoleno o těchto letech vydávat zprávy. To musí být pravda, protože jsem ještě neviděl žádnou podrobnou anebo rozsáhlou zprávu/reportáž o našich misích na žádném z veřejných míst, tedy jinde než v konspiračních programech a na protivládních webových stránkách.

Riskuji všechno kvůli odhalení tolika informací a vy najdete jen velice málo takových jako jsem já. Dokonce i moje vlastní posádka by mě zatkla a postavila před válečný soud, kdyby se dozvěděli o tomto dialogu. Právě proto nemohu nikomu psát přímé e-maily, ale z toho, co mně váš bratranec říká, vy také riskujete všechno, jen kvůli získání těchto informací, abyste je mohli dát ven, vašim kolegům.

Zdravím vás pane, neboť stojíte proti zřízení a Velkému bratrovi. Rád bych šel zítra domů a nechtěl bych už ani jednu minutu letu, snad kromě toho sladkého malého (letadla) Piper Cub anebo Rat Tail Barn Racer. Stýská se mi po té překrásné modré obloze z mého mládí a stydím se za zastíraní takového snu.

Důležité je, že možná moji kolegové piloti si toto přečtou, nebo o tom uslyší a rozhodnou se vyjít na veřejnost. Znám jen malý kousek velkého obrazu, protože všechno rozškatulkují. Pokud bych si byl vědom nějakého nového významného vývoje, pošlu e-mail vašemu bratranci.

Muž, se kterým jsem v kontaktu, říká, že pociťuje jakousi nerozhodnost uvnitř v řadách mužstva a že se začíná vařit nějaká vzpoura, která vypluje na hladinu v celém tomto geoinženýrském kamuflování, pokud víte, o čem mluvím. Můj bratranec má stále přátele na vysokých místech, takže pomůže chránit piloty.

Poslední slovo od pilota (11. prosince), cituji:

„Všichni piloti, kteří jsou na dovolené, jsou povini se hlásit jejich CO od 15. prosince kvůli zvláštním operačním tréninkům, aby se kvalifikovali do druhé fáze letů operace Indigo, o které se očekává, že začne 21. ledna.“

chem-6

Toto byla jeho slova, nikoli aktuální zpráva letectva. Chtěl po mně, abych to zdůraznil. Myslí si, že soustředění jejich letů se přesune na východní oblast Kalifornie a Texasu, aby dále pokročilo sucho do vnitrozemí; plus cítí, že se bude rozprašovat nová a mimořádně toxická směsice chemtrails, za použití nové technologie, která učiní tyto chemtrails zcela neviditelnými. Na „atmosférický ochranný štít“ vůbec nevěří. To je konec zprávy od tohoto pilota. Ze své vlastní zkušenosti, měl jsem s tímto pilotem kontakt po dobu šesti měsíců přes internet a v podstatě se všechno, co říkal, ukázalo jako pravda, takže nemám důvod o tom všem pochybovat.

To také poukazuje na to, jak těžké je bojovat proti tomuto programu, protože lidé uvnitř programu nejsou předmětem pro veřejné mínění ani vystaveni pro veřejné zdroje informací. Proto potřebujeme, aby se diskutovalo a přišlo se na způsob, jak vypnout tento program, protože ten vlastně ohřívá planetu a zabíjí vše svou zvýšenou hladinou UV záření a toxických kovů.

chem 2

Aktivní pilot chemtrails docela odvážně vystoupil ze stínu a podstupuje velké riziko své kariéry i svého života. Taková oběť by měla přinutit rychle rostoucí komunitu obhájců - lidí PROTI CHEMTRAILS, aby šířili své tolik potřebné zprávy. Zvyšování celosvětového povědomí o nebývalém zveřejnění tohoto pilota, se jeví jako nezbytné k odstavení současné podoby globálního geoinženýrství.

Operace Indigo Skyfold byla odhalena. Nyní víme její název. Nyní víme, jak to funguje. Byli jsme informováni, že v roce 2015 byla rozšířena a dnes je mnohem nebezpečnější než kdy jindy.

Musíte rovněž pochopit, že vy můžete zmírnit dopady chemtrails, tj. všech chemikálií záměrně přimíchaných do vzduchu, které dýcháme nebo dokonce nacházejících se i v potravinách, které jíte.

Překlad a zpracování: Karel Rašín - březen 2016, dokorekce: Dana Rašínová

Toto téma nám doporučil v lednu 2016 Exopolitický institut Kanada. Děkujeme.

Více na:

http://myeclinik.com/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/

Piloti, lékaři a vědci hovoří pravdu o chemtrails (pravidelné setkání u Mt. Shasta):

Více fotografií také zde:

http://www.disclose.tv/news/photos_from_inside_chemtrail_planes_like_youve_never_seen_before/128961